The best Side of Women's jewelry

Wiki Article

Χρησιμοποιώντας τις πλέον σύγχρονες μεθόδους στην κατασκευή κοσμημάτων, δημιουργούν σχέδια εξαιρετικής ποιότητας με προσοχή στη λεπτομέρεια ώστε να χαρίσουν την απαραίτητη αίγλη και γοητεία σε κάθε σας στιγμή.

Γι’ αυτό, φροντίσαμε να συλλέξουμε για σένα απίθανα αξεσουάρ για το σπίτι και το γραφείο σου, που θα λατρέψεις να αποκτήσεις ή και να χαρίσεις σε αγαπημένα σου πρόσωπα. Πανέμορφες κορνίζες που θα πλαισιώσουν κάθε γλυκιά σου ανάμνηση. Ασημένιες, με λουστρέ υφή ή ματ, σφυρήλατη ή με χαράξεις, η συλλογή μας θα σ’ εντυπωσιάσει και θα αποτελέσει ένα εκπληκτικό κομμάτι για τον χώρο σου. Επίσης, οι κορνίζες σαν αξεσουάρ, αποτελούν ένα δώρο που θα αγαπήσει ο καθένας και θα ταιριάξει σε κάθε χώρο, καθώς αποτελούν κομμάτια που δεν λείπουν από κανένα σπίτι. Εμείς θα σου το στείλουμε το δωράκι σου, εντελώς…

 ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ 

Βραχιόλια, μονόπετρα δαχτυλίδια, κρεμαστά, σκουλαρίκια, κολιέ, βαπτιστικοί σταυροί για αγόρι ή κορίτσι, φυλαχτά, παιδικές ταυτότητες είναι μόνο μερικά από τα πολλά διαθέσιμα χρυσά κοσμήματα σε εξαιρετικά χειροποίητα σχέδια μέσα από εντυπωσιακή χρωματική παλέτα διακοσμημένα με πολύτιμους ή ημιπολύτιμους λίθους, μαργαριτάρια ή διαμάντια. Διαθέτοντας ιδιόκτητο εργαστήριο κοσμημάτων στη Θεσσαλονίκη και πείρα πολλών ετών στην κοσμηματοποιία, δημιουργούμε ακριβώς αυτό που έχετε στο μυαλό και το προσφέρουμε σε μοναδικές τιμές που δεν πρέπει να χάσετε.

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Εταιρείας και συναινώ στη λήψη ενημερωτικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με τα προϊόντα,τις υπηρεσίες, τις εκδηλώσεις και τις προωθητικές ενέργειες της Εταιρείας.

Το σετ αποτελείται από: κολιέ 43cm κρεμαστά σκουλαρίκια 3cm

Μπορείτε επίσης να βρείτε υπέροχα γυναικεία Χειροποίητα κοσμήματα αξεσουάρ που όλες οι γυναίκες λατρεύουν. Φυσικά από τη συλλογή μας δε θα μπορούσαν να λείπουν αξεσουάρ για τα παιδιά όπως οι παιδικές κορνίζες. Κάντε ένα δώρο αξίας που θα μείνει αναλλοίωτο στη μνήμη τη δική σας και των αγαπημένων σας!

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

This Web-site is utilizing a security services to protect itself from online attacks. The motion you just executed activated the security solution. There are plenty of actions that could result in this block together with publishing a particular phrase or phrase, a SQL command or malformed facts.

Ασημένιες Αλυσίδες Ασημένιες Βέρες Ασημένια Βραχιόλια Ασημένια Δαχτυλίδια Ασημένια Κολιέ Ασημένια Μονογράμματα

Οι επιλογές και σε αυτό το είδος είναι άπειρες, μπορούμε όμως να τις ομαδοποιήσουμε σε κατηγορίες. Τα μονόπετρα δαχτυλίδια είναι εκείνα που φέρουν έναν πολύτιμο λίθο, συνήθως διαμάντι, αλλά μπορεί να είναι και οποιοσδήποτε άλλος λίθος. Αντιθέτως, τα πολύπετρα δαχτυλίδια είναι εκείνα που φέρουν πολλούς λίθους, συχνά του ίδιου είδους ή δύο ειδών.

Οι καρφίτσες είναι ένα από αυτά τα κοσμήματα που γεννήθηκαν από την ανάγκη των ανθρώπων να «δένουν» τα ενδύματά τους στους ώμους ή το στήθος τους. Σήμερα οι καρφίτσες είναι μια πολύ κομψή προσθήκη σε κάθε στυλ ντυσίματος και φοριούνται στο πέτο σακακιού ή παλτό, σε γραβάτα ή φουλάρι, σε γιακά πουκάμισου ή σε ψηλό λαιμό μπλούζας, ή ακόμα και στα μαλλιά ως κομμάτι μιας επίσημης εμφάνισης.

Το βάρος των κοσμημάτων καθότι παλιότερα οι κατασκευαστές χρησιμοποιούσαν περισσότερο χρυσό για την κατασκευή των κοσμημάτων γεγονός που καθιστά τα παλαιότερα κοσμήματα πιο πλούσια σε πολύτιμο μέταλλο

Ταυτόχρονα, χρησιμοποιούν παραδοσιακές τεχνικές όπως το χειροποίητο φινίρισμα και η ενσωμάτωση πολύπλοκων μηχανισμών.

Report this wiki page